Panama, nat, natter en het blijft nat.
Door: Dorly en Eddy
Blijf op de hoogte en volg Dorly en Eddy
01 December 2016 | Panama, Panama-stad
Maar je moet op een moment een keer de beslissen nemen om te gaan. Alhoewell er hier veel mensen rondlopen die die beslissing al jaren niet hebben genomen en nog steeds op blote voeten rondsjokken. Wij gaan wel, en nemen de boot en bussen naar de grens. Altijd weer een uitdaging om goed de grens over te komen, zonder teveel geld te moeten schuiven. Maar je ontkomt er meestal niet aan, ook hier weer een wazige post waar je geld moet betalen om het land te verlaten. Maar goed, wij lopen de grens over en vinden al snel een bus om verder Costa Rica in te gaan, maar daarover volgende keer meer.
02 December 2016 - 00:01
Marian:
We hadden het er al een paar keer over dat we maar niks hoorden, dus fijn om iets te horen.
Jammer van de regen maar hopelijk gaat daar snel verandering in komen.
Ik denk dat jullie die luiaards nog wel vaker tegen zullen komen. Die heb je overal -
02 December 2016 - 18:37
Wietske:
Ik was idd ook zeer benieuwd. Wat leuk om van jullie te horen en wat een geweldige natuur. Geniet ervan! -
03 December 2016 - 13:35
Marjolein:
Hoi Maat en Ed, wat een leuk bericht mooi om te horen wat jullie alweer allemaal hebben gedaan.
Fijn dat het goed gaat en jammer dat het een beetje natjes was.
Leuke foto's , ik geniet van jullie verslagen.
All the best en hoop nog vele mooie foto's en verslagen te kunnen zien en lezen.
Lieve groetjes, Marjolein -
06 December 2016 - 10:29
Marcia En Paul:
Ciao Dorly en Eddy, Hoop, dat het nu droger is bij jullie en dat jullie genieten in de bergen, en dat het minder gevaarlijk is. Wij genieten van jullie foto's en hopen op meer. Hier gaat alles goed, net St. klaar gevierd met kleinzoon Quentin en de kinderen. Het weer is prachtig, lekker koud met een zonnetje en blauwe hemel, dus van mij mag het zo blijven. Hoop binnenkort weer iets van jullie reis te lezen.
Arrivederci, Marcia en Paul
10 December 2016 - 13:05
Annelies Brands:
Hoi Ed en Dorly
Leuk om wat te horen van jullie.
Jullie zien weer prachtige dingen, lekker genieten samen en veel plezier.
Groetjes Annelies